SÄHKÖTYÖT VANKALLA KOKEMUKSELLA

SÄHKÖTYÖT – Vantaa ja Etelä-Suomi

Starpolar Oy on täyden palvelun sähköliike, joka tekee ammattitaidolla kaikki sähkötyöt kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Toimimme pääsääntöisesti alueella Vantaa ja pääkaupunkiseutu, tarvittaessa myös muulla Etelä-Suomen alueella. Sähköasennusten lisäksi teemme taloautomaatio- ja valaistusohjauksia, esimerkiksi EBTS, SMART HOUSE ja KNX.

Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito yhdistettynä ajan tasalla olevaan asiantuntemukseen tämän päivän tekniikasta takaa, että työt tehdään laadukkaasti ja ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Tarvittaessa saat meiltä myös konsultointiapua sopivan kokonaisratkaisun kartoittamisessa.

Sähköasennukset ja sähkötyöt

Jätä sähkötyöt ammattilaiselle ja pyydä paikalle asiansa osaava sähköasentaja! Hoidamme laadukkaasti kaikenlaiset sähkötyöt laidasta laitaan, olipa kyseessä pienempi yksittäinen sähköasennus tai laajempi sähköistystyö. Palvelemme samanlaisella ammattitaidolla sekä kotitalouksia, yrityksiä, että taloyhtiöitä. Meiltä saat tarvittaessa myös erilaiset sähkötarvikkeet.

Sähköurakointi ja sähkösuunnittelu

Kokonaisvaltainen sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Teemme huoltosähkötyöt, uudiskohteiden sähkötyöt, sekä sähkötyöt saneerauskohteisiin. Suoritamme sähköasennukset esimerkiksi omakotitaloihin, toimistotiloihin ja tehdashalleihin – mitä tahansa tarvitset.

Meiltä saat myös sähkösuunnittelun kaikenlaisiin kohteisiin: sekä uudiskohteisiin, että saneerauskohteisiin, ja aina omakotitaloista muihin suurempiin tiloihin. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti toimistotilojen sähköistystyöt!

SOITA SÄHKÖASENTAJA PAIKALLE

Asiantuntevasti tehdyn työn ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi saat meiltä joustavan ja sujuvan palvelun. Pyrimme aina hoitamaan työt ripeällä aikataululla ja pidämme kiinni sovituista asioista. Palvelemme pääasiassa Vantaan ja pääkaupunkiseudun alueella, sovittaessa myös muualla Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä sähköasentaja apuun!