VALOKUITUASENNUKSET

VALOKUITU – Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Starpolar Oy tekee valokuituasennukset ja -hitsaukset kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Meiltä saat asennukset sujuvasti ja laadukkaasti vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palvelemme alueella Helsinki, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu, sopimuksen mukaan myös muualla Etelä-Suomen alueella.

Tänä päivänä tehokas tietoliikenne edellyttää valokuituyhteyttä. Valokuituliittymä on muihin vaihtoehtoihin nähden ylivertainen sekä nopeutensa, että toimintavarmuutensa puolesta. Nykyinen tietoliikenne edellyttää internet-yhteydeltä suuria tiedonsiirtonopeuksia, joita esimerkiksi kuparikaapelien kautta toimivan kiinteät yhteydet eivät pysty tarjoamaan, kuten eivät myöskään liikkuvat langattomat yhteydet.

Valokuitu on käytännössä optinen, lasista valmistettu kuitu, jonka mahdollistama huippunopea yhteys avaa oven myös tulevaisuuden palveluille – valokuitu ei rajoita liittymän nopeutta. Valokuidun kautta toimiva laajakaistayhteys mahdollistaa kaikenlaisten kiinteistöjen viestintä- ja tietoliikennetoimintojen hoitamisen samanaikaisesti ilman turhaa odottelua, oli kyseessä omakotitalo, taloyhtiö, yritys tai vaikka koulurakennus.

Valokuidun etuja:

  • Useampia tietoliikennepalveluita voi käyttää samanaikaisesti ilman yhteyden hidastumista
  • Valokuitu luo edellytykset myös tulevaisuuden palveluiden hyödyntämiselle
  • Kaikki kodin / kiinteistön tietoliikenne voidaan hoitaa saman yhteyden kautta
  • Myös isojen tiedostojen lataaminen ja lähettäminen on sujuvaa
  • Valokuituliittymä nostaa asunnon ja kiinteistön arvoa

Valokuitu tuo uudenlaisia mahdollisuuksia työskentelyyn ja vapaa-ajan viihdepalveluiden käyttöön. Samalla se myös tehostaa jo olemassa olevia mahdollisuuksia tehden käytöstä sujuvampaa; et tarvitse enää käyttää turhaa aikaa esimerkiksi tiedostojen tai videoiden latautumisen odotteluun. Myös kiinteistön valvonta- ja turvajärjestelmät toimivat luotettavasti nopean valokuituyhteyden avulla.

Teemme valokuituasennukset ja -hitsaukset yksityisille ja yrityksille alueella Helsinki ja pääkaupunkiseutu, sekä sovittaessa myös laajemmin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!